0item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Product was successfully added to your shopping cart.

Dwarsslapers

Dwarsslapers

Een multifunctionele dwarsslaper is de ideale oplossing als u klein woont. Vooral in een vierkante ruimte komt dit type slaapbank goed tot zijn recht. Het bed strekt zich uit over de breedte van de bank, waardoor het bed niet ver de ruimte in komt. Bestel uw bedbank direct online of laat u adviseren door onze specialisten in de showroom. U kunt onze gehele collectie slaapbanken bekijken in Amsterdam, Den Haag en Breda.

  • Uw bestelling binnen 2 weken thuisbezorgd
  • Keuze uit eenpersoons en tweepersoons slaapbanken
  • Ook met uw eigen matras te gebruiken
  • Verkrijgbaar in vele kleuren, maten, stoffen en modellen
  • Gemakkelijk van bank naar bed en andersom

Collectie dwarsslaapbanken

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

Wanneer kiest u voor een dwarsslaper?

Komt u ruimte tekort in uw kleine kamer? Willen er elk weekend vrienden blijven slapen? Een dwarsslaper van Haags Beddenbedrijf zou dan wel eens de ideale oplossing voor u kunnen zijn. Klein, niet zwaar en simpel op te bouwen tot een echt bed. Bij een dwarsslaper bevindt de lange zijde van het bed zich langs de muur. De dwarsslaper neemt daardoor meer ruimte langs de muur in, maar komt daardoor niet zo ver de kamer in. Dit type slaapbank heeft grote voordelen als u een vierkante kamer heeft.

Kies een matras voor uw slaapbank

Als u kiest voor een dwarsslaper, dan kunt u uw eigen matras gebruiken als dat niet dikker is dan de maximale matrasdikte. Deze staat aangegeven op de dwarsslaper. U moet wel even kijken of uw matras geschikt is om langere tijd op de zijkant te staan. Kiest u voor een nieuwe matras, dan zijn er diverse soorten waaruit u kunt kiezen, zoals een polyether, binnenvering, pocketvering, koudschuim of een traagschuim matras voor uw slaapbank. U kunt dus zelf bepalen waarop u het meest comfortabel slaapt.

Wat zijn de extra voordelen van een dwarsslaper?

De dwarsslaper is zo geconstrueerd dat de lengte van uw bed normaal is, maar de hoogte laag. Ingeklapt kunt u op de bovenkant van de slaapbank een bureau of werkblad plaatsen. Erg handig als u weinig ruimte heeft. U heeft daardoor niet alleen een bed, maar ook meteen een bureau. Zet er een kastje naast, hang erboven wat boekenplanken op en uw werkruimte is compleet. Het vervoer van een dwarsslaper gaat zonder problemen, omdat deze demontabel is.

Kies uw afmetingen

De afmetingen van uw dwarsslaper zijn afhankelijk van de modellen die door de diverse fabrikanten worden uitgebracht. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit 90/190 cm of 90/200 cm en 140/200 cm. Wilt u een bedbank met andere afmetingen, dan kunt u ook kiezen uit naar voren toe openende slaapbanken, Innovation slaapbanken en stapelbedbanken.

Heeft u Vragen?