0item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Vouwbedden

Product was successfully added to your shopping cart.

Vouwbedden

Vouwbedden


Een vouwbed kopen is een verstandige keuze als er vaak mensen blijven slapen. Waar moet je precies op letten als je een vouwbed koopt? Om te beginnen is een vouwbed erg praktisch omdat het geen ruimte inneemt. Het neemt nog wel steeds meer ruimte in dan een luchtbed, dus u moet voldoende plaats hebben om hem op te bergen. Doordat vouwbedden natuurlijk wel makkelijk verplaatsbaar zijn, kunt u deze wel gemakkelijk verhuizen naar een nadere ruimte, in tegenstelling tot een normaal logeerbed natuurlijk.

Het comfort van onze vouwbedden

Het is natuurlijk ook belangrijk dat u naar het comfort kijkt. Het is natuurlijk een grote verbetering van op de grond moeten slapen, maar ook de kwaliteit van de matrassen van vouwbedden kan erg verschillend zijn. Kortom: een vouwbed is ideaal voor op de logeerkamer, maar ook wanneer u bijvoorbeeld een vakantiehuis heeft of uw kinderen vaak vriendjes hebben die op de kamer willen blijven logeren is een opvouwbaar bed erg handig. Wellicht vindt u hier een mooie vouwbed aanbieding die bij u past en slapen uw gasten binnenkort op comfortabele vouwbedden!

De praktische voordelen van de vouwbedden van Haags Beddenbedrijf

De vouwbedden speciaalzaak met levering door heel Nederland en België. Het makkelijkste ruimtebesparende product, het vouwbed. Erg handig in gebruik en gemakkelijk op te bergen in uw logeerkamer, zolder of garage inclusief een goed wielsysteem onder het bed.

Bekijk onze vouwbedden in onze showroom

De vouwbedden zijn standaard afgewerkt met een lattenbodem of zeer duurzaam spiraalbodem. Neem alvast een kijkje hieronder en wij zien u graag een keertje in een van de mooie en ruime showrooms van Haags Beddenbedrijf, waar wij u met alle plezier en persoonlijke aandacht zullen adviseren en verder helpen om de juiste keuze te maken. Natuurlijk zijn wij ook altijd per mail of per telefoon bereikbaar dus als u nog vragen heeft zullen wij u graag te woord staan.

Vouwbedden


 

 

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Heeft u Vragen?