0item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Product was successfully added to your shopping cart.

Kastbed

Kastbed
Kastbedden(klik op de foto hieronder om alle kastbedden te bekijken)
Of scroll naar beneden om de producten te bekijken.

Haags Beddenbedrijf is de kastbed speciaalzaak van Nederland en België. Kom naar één van onze kastbed winkels voor advies op maat. Ons assortiment kastbedden is heel divers. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bureau op het frontpaneel van de kastbed zodat u ook nog uw hobby kan blijven uitoefenen. De specialist Haags Beddenbedrijf staat levert alleen topkwaliteit met de juiste service, de meeste van onze klanten zijn door ons al tevreden gesteld.

Het gebruikersgemak van onze kastbedden

Een kastbed is een ideaal product voor de wat kleinere ruimtes of logeerkamer. Ook zijn onze kastbedden dagelijks te gebruiken en dat komt door kwaliteit metalen bedkader van de lattenbodem. Wij kiezen voor duurzaam en dat ziet u dan ook direct als u één van onze kastbed winkel bezoekt. Kastbedden nemen zeer weinig ruimte in, en zijn zeker niet zwaar in gebruik.

Kastbed specialist Haags Beddenbedrijf

Veel van onze klanten hebben eerst onze kastbedwebshop bekeken alvorens ze naar de onze kastbeddenwinkel in Den Haag, Amsterdam of Breda zijn gekomen. Het is echt een beleving om al onze kastbedden in het echt te zien. We zien u graag eens zodat wij u geheel vrijblijvend zullen adviseren.

Bespaar ruimte met een kastbed

Al onze kastbedden zijn geschikt voor dagelijks gebruik, maar zeer zeker ook voor logeerdoeleinden. Heeft u ruimte gebrek en komt u ook nog eens kastruimte of opbergruimte te kort? Wij leveren een zeer uitgebreid assortiment aanbouwkasten zodat u de gehele ruimte zo optimaal mogelijk kunt benutten. Kastbedden van het Haags Beddenbedrijf bieden u ook nog eens uitstekende nachtrust door de juiste matras te combineren. Welke wij u op maat zullen adviseren.

Uitbreidmogelijkheden

Een kastbed uit onze kastbedden collectie is uit te breiden met bijvoorbeeld hangkasten en opbouwkasten zodat u een mooi geheel krijgt. Er bestaan horizontaal opklappende kastbedden welke wat lager zijn en hierdoor meer ruimte tot het plafond beschikbaar is. Ook hiervoor hebben wij een passende oplossing. U kunt in onze kastbedwinkel alle mogelijkheden bekijken, dus kom snel langs om alles te bekijken.


 
Van hoog naar laag sorteren

25 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

25 artikel(en)

Heeft u Vragen?