0item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Product was successfully added to your shopping cart.

Woonslaapwanden

Woonslaapwanden(klik op de foto hieronder om alle woonslaapwanden te bekijken)
Of scroll naar beneden om de producten te bekijken.

Woonslaapwanden grootste en mooiste collectie. U kunt bij ons terecht voor een zeer ruim en diverse collectie woonslaapwanden. Haags Beddenbedrijf is uw woonslaapwand specialist voor advies op maat met de daarbij behorende service.

Gemak in gebruik van onze woonslaapwanden

Wenst u een woonslaapwand voor in uw huiskamer en voor dagelijks gebruik, kom dan naar onze woonslaapwanden showroom in Amsterdam, Breda of Den Haag. Uiteraard zijn ze ook ideaal geschikt voor logeerdoeleinden. Een woonslaapwand is juist geschikt en toepasbaar in alle ruimtes zoals bijvoorbeeld ook uw logeerkamer. Over het algemeen kunt u het dekbed en kussens opmaken en terug inklappen in één van onze woonslaapwanden. Vliegensvlug is uw woonslaapwand aangepast tot een volwaardig bed waar u uw logee veel plezier aan zal beleven.

Neem nu een kijkje in de winkel van Haags Beddenbedrijf

Uiteraard heeft u zelf al heel veel info kunnen vinden op onze website over onze woonslaapwanden, maar de meeste van onze klanten willen onze woonslaapwanden natuurlijk beleven in onze winkel. Graag nodigen wij u uit om één van onze woonslaapwand showrooms te bezoeken.

Ruimte besparen met onze woonslaapwanden

Maak gebruik van onze woonslaapwanden en u bespaart direct een heleboel ruimte. Waar normale bedden vaak onnodig veel ruimte innemen, kunt u met een woonslaapwand een aantal m2 meters besparen doordat deze in opgeklapte dichte stand maar tientallen cm diep zijn, waardoor dit de meest ideale oplossing kan zijn. De woonslaapwanden die Haags Beddenbedrijf voor u kan leveren zijn ideaal in gebruik en het slaapcomfort is minstens zo goed als de normale bedden die u gewend bent. Ook kunt u bij de meeste van onze woonslaapwanden zelfs de matras, kussens en dekbed tegelijkertijd opgemaakt opklappen na het slapen waardoor u nog meer ruimte bespaart!

Uitbreiden met ons woonslaapwanden programma

Tevens kunt u ook nog de woonslaapwand uitbreiden met diverse kastmodules. Zo kunt bijvoorbeeld een walk-in closet inrichten met ook nog een extra slaapplek. Genoeg redenen voor u om de juiste keuze te maken om ons eens te bezoeken en een op maat gemaakte woonslaapwand te bestellen.

Woonslaapwanden
Van hoog naar laag sorteren

22 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

22 artikel(en)

Heeft u Vragen?