0item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Product was successfully added to your shopping cart.

Wandbedden

Wandbedden

Wandbedden(klik op de foto hieronder om alle wandbedden te bekijken)
Of scroll naar beneden om de producten te bekijken.

Uw wandbedden speciaalzaak Haags Beddenbedrijf. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie wandbedden voor u tentoongesteld. Haags Beddenbedrijf adviseert en levert alleen hoogwaardig geklasseerde wandbedden en uiteraard de daarbij behorende beste service.

Gemak van een wandbed van Haags Beddenbedrijf

Een wandbed is ideaal voor logeerdoeleinden, maar ook zeer zeker voor dagelijks gebruik. Ideaal voor de wat kleinere ruimtes zoals de logeerkamer, maar dus ook voor bijvoorbeeld in uw woonkamer te plaatsen. Zo kunt u bijna al onze wandbedden met beddengoed en al opgemaakt inklappen. Het is echt in een handomdraai omgetoverd tot een super deluxe bed.

Kom snel een kijkje nemen in de showroom van Haags Beddenbedrijf

Door onze website eens goed te bekijken kunt u al heel veel informatie verzamelen over onze wandbedden, maar u zult versteld staan als u de wandbedden in het echt ziet. U kunt uiteraard geheel vrijblijvend onze ruime showroom in Den Haag bezoeken waar wij u met alle plezier adviseren.

Meer ruimte met onze wandbedden

De wandbedden van het Haags Beddenbedrijf, besparen u gelijk heel veel ruimte en met name bij wat kleinere oppervlaktes. Een standaard 1 of 2 persoons bed neemt vaak veel ruimte in, een wandbed kan hiervoor de perfecte oplossing zijn. De wandbedden van Haags Beddenbedrijf leveren u heel veel gemak op het gebied van wonen en slapen. Onze wandbedden kunt u over het algemeen met matras en al opgemaakt inklappen waardoor u nog eens veel kastruimte elders bespaart!

Diverse uit breid mogelijkheden mogelijk met onze wandbedden

Tevens kunnen wij u ook een zeer gevarieerd programma aan of opbouwkasten laten zien en dus leveren om de wandbed weg te werken en dit een mooi geheel vormt. Denk ook eens aan bureau aan de wandbed zodat u uw huidig bureau niet meer nodig heeft. De meeste bureaus van ons kunnen ook nog eens inklappen of verdwijnen mooi onder het front van het bed zodra u wilt gaan slapen.

Wandbedden

Wandbedden

Wandbedden - Wandbed sinds 1947


 
Van hoog naar laag sorteren

22 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

22 artikel(en)

Heeft u Vragen?