0item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Product was successfully added to your shopping cart.

Muurbedden

Muurbedden(klik op de foto hieronder om alle muurbedden te bekijken)
Of scroll naar beneden om de producten te bekijken.

Welkom bij de muurbed specialist Haags Beddenbedrijf. Wij bieden u een compleet programma muurbedden aan in onze muurbedwinkel Den Haag • muurbedwinkel • Amsterdam • muurbedwinkel Breda. Haags Beddenbedrijf levert u alleen muurbedden met een zeer hoge kwaliteit vanwege onze standaard garantieperiode van mintens 3 jaar* met beste service kosteloos bezorgen en monteren*.

Het gebruikersgemak van een muurbed van de muurbed speciaalzaak Haags Beddenbedrijf

Een muurbed is ideaal geschikt voor in uw woonkamer als u iets klein behuisd bent of uiteraard voor logeerdoeleinden. U kunt de meeste van al onze muurbedden opgemaakt terug inklappen. Een muurbed wordt standaard geleverd met de beste mechaniek voor het zeer licht openen en sluiten. Tevens kunt u de muurbedden op maat in diepte bestellen zodat ook de kussens kunnen blijven liggen op het bed

U bent natuurlijk nieuwsgierig naar onze muurbedshowroom.

U heeft op onze muurbedwebshop al heel veel informatie kunnen verzamelen, maar er zal een wereld voor U opengaan als u de muurbedden in het echt ziet. U bent van harte welkom en het is uiterard geheel vrijblijvend onze ruime muurbedshowroom in Den Haag • muurbedshowroom • Amsterdam • muurbedshowroom Breda te bezoeken waar wij u met veel kennis adviseren.

Muurbed toepassen en direct meer ruimte

Muurbedden besparen U direct al meer ruimte, maar zeker als U deze ook nog combineert met de muurbed aanbouwkasten. Bij het gebruik van een normaal 2 persoons bed bent u al gauw zo'n 4 m2 kwijt. Wij hebben voor u de meest praktische muurbedden tentoongesteld in onze muurbeddenshop Den Haag • muurbeddenshop • Amsterdam • muurbeddenshop Breda. De muurbedden van het Haags Beddenbedrijf levert u veel gebruikersgemak op het gebied van slapen en wonen.

Uitbreid mogelijkheden met onze muurbedden

U kunt er zelfs voor kiezen om van uw hobby kamer een logeerkamer te maken door gebruik te maken van onze muurbed programma. Wij kunnen u muurbedden leveren in combinatie met een echt bureau of tafel op het frontpaneel. De meeste tafels of bureaus kunnen ook nog eens ingeklapt worden of zelfs onder het bed verdwijnen als u wilt gaan slapen.

Muurbedden
Van hoog naar laag sorteren

22 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

22 artikel(en)

Heeft u Vragen?