0item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Product was successfully added to your shopping cart.

Stapelbed

Stapelbed

Bestel een stapelbed bij Haags Beddenbedrijf en u heeft het meubel al in 10 werkdagen in huis. Voor kinderen is het hartstikke leuk om in een stapelbed te slapen. Als u af en toe logés krijgt is een stapelbed dat u ombouwt naar een slaapbank of opklapbed de perfecte oplossing. Wanneer de logés weer naar huis gaan, vouwt u de bedden in de kast of bouwt u ze om tot een zitbank.

  • Showroom in Den Haag, Amsterdam en Breda
  • Multifunctioneel: bouw uw bed om tot kast of bank
  • Levering in 10 werkdagen in heel Nederland en België
  • Verkrijgbaar in vele maten, kleuren en materialen
  • Ruimtebesparende bedden voor 2 personen

Opklapbare stapelbedden

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Wie kiest er voor een stapelbed?

Wilt u een spannende kinderkamer voor uw tweeling? Heeft u maar één logeerkamer in uw vakantiehuisje? Dan is een stapelbed van Haags Beddenbedrijf een slimme keuze. Niet alleen omdat u geen twee bedden naast elkaar hoeft te zetten, maar ook omdat u veel spulletjes kwijt kunt onder het stapelbed. U houdt veel speel- en loopruimte over voor de kinderen en volwassenen. Onze stapelbedden zijn verkrijgbaar als slaapbank en als opklapbed.

Slaapbank of opklapbed

Er zijn grofweg twee varianten stapelbedden te onderscheiden bij Haags Beddenbedrijf: het opklapbed en de slaapbank. Voor beide soorten geldt dat het een volledig functioneel stapelbed is. Twee op elkaar geplaatste bedden vormen het stapelbed. Op elke hoek van het bed ondersteunt een paal de twee bedden. Om op het hoogste bed te kunnen komen, gebruikt u de ladder. Ook zit rondom het hoogste bed een hekje of een reling. Zo kunt u niet uit bed vallen. Echter kunt u kinderen onder de zes jaar vanwege de hoogte en de ladder beter niet in het bovenste bed laten slapen.

Waar vindt u stapelbedden?

Stapelbedden worden traditioneel gezien gebruikt in ruimtes met een klein vloeroppervlak, zoals op schepen. Ook op plekken waar u niets anders kunt dan de ruimte zo goed mogelijk benutten, zoals in jeugdherbergen, in kinderkamers en in studentenkamers, biedt een stapelbed slaapbank uitkomst. Als u weinig ruimte heeft, is dit dé manier om de aanwezige ruimte zo optimaal mogelijk te benutten.

Er valt echt wat te kiezen

Het moeilijkste is misschien wel het kiezen van uw nieuwe stapelbed: er zijn veel uiteenlopende modellen van tuinhuisjes met glijbaan tot dubbeldekker bussen en brandweerauto’s. Ook de inklapmethode verschilt: u heeft keuze uit slaapbanken en opklapbedden. Voor jongeren zijn robuuste, stoere, minimalistische, en strakke, modieuze modellen. Ook qua materiaalsoort heeft u alle keuze. Stapelbedden kunnen gemaakt zijn van diverse soorten hout, metaal of een combinatie van beide materialen.

Welke maten zijn er?

Er is veel te kiezen en dat betekent dat de afmetingen door al die verschillende modellen slaapbanken wat uiteenlopen. Het ene stapelbed heeft daarnaast meer ruimte onder de bedden dan het andere. U kunt er globaal van uitgaan dat stapelbedden ongeveer 160 cm hoog zijn, 100 cm breed en 205 cm lang.

Meer ruimtebesparende bedden

Naast de stapelbedbanken heeft u bij Haags Beddenbedrijf keuze uit vele verschillende ruimtebesparende bedden. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij ons assortiment opklapbedden en slaapbanken. Online en in de showroom vindt u al onze naar voren toe openende slaapbanken, luxe Innovation slaapbanken en dwarsslapers.

Heeft u Vragen?