• Levering en montage in heel Nederland, BelgiĆ« en Duitsland(*)
  • Hoge kwaliteit meubels direct online bestellen
  • Meer dan 1000 m2 showroom in Breda en Den Haag
  • Voorradige artikelen in 10 werkdagen bezorgd

Verticaal Openklappend

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wanneer kiezen voor een verticaal openklappende bedkast?

Wil je altijd een logeerbed bij de hand hebben? Woon je in een te kleine kamer? Dan kan een bedkast een uitstekende oplossing zijn. Ze zijn namelijk niet erg zwaar, nemen relatief weinig ruimte is en zijn vrij gemakkelijk en snel in en uit te klappen. Als je kiest voor een verticaal openklappende bedkast, dan slaap je met je hoofd naar de muur. De kast neemt minder ruimte is aan de muur dan bij een horizontaal openklappende bedkast, maar komt wel verder de kamer in. Dit is vooral handig in lange smalle ruimtes. Haags Beddenbedrijf levert topkwaliteit bedkasten!

Kies een matras

Aangezien wij ook gespecialiseerd zijn in hoogwaardig slaapcomfort bent u bij ons dus ook aan het juiste adres voor een weloverwogen keuze voor een matras. De meest geschikte matras is een pocketveringsmatras ivm zijn stabiliteit en ondersteuning. Wilt u wat anders, dan kun je kiezen uit diverse soorten matrassen, zoals een polyether matras, binnenvering, koudschuim of een traagschuim matras.

Wat zijn de extra voordelen van een verticaal openklappende bedkast?

Verticaal openklappende bedkasten zijn vaker geschikt voor de meeste ruimtes. De ombouw is dan ook niet zo breed en zo kunt u de bedkast dus ook gemakkelijk uitbreiden met een (kleren) kast ernaast. Hele complete wandmeubels dus, die zeer geschikt zijn voor kleine ruimtes. Het vervoer van de bedkasten hoeft geen enkel probleem te zijn, aangezien ze allemaal demontabel zijn.

Kies je afmeting

Een voordeel van je keuze voor de verticaal openklappende bedkast is dat je bij deze bedkast meer mogelijkheden hebt wat betreft de slaapbreedtes, dan wanneer je kiest voor de horizontaal openklappende bedkast. Afhankelijk van de fabrikanten kun je bijvoorbeeld kiezen uit 90/200 cm of 115/200 cm of 140/200 cm of 160/200 cm en 180/200 cm. En zelfs ook slaaplengte 210cm is bij ons geen enkel probleem.

Heeft u vragen?
© 2021 Haagsbeddenbedrijf.