• Levering en montage in heel Nederland, België en Duitsland(*)
  • Hoge kwaliteit meubels direct online bestellen
  • Meer dan 1000 m2 showroom in Breda en Den Haag
  • Voorradige artikelen in 10 werkdagen bezorgd

Opklapkasten

BEDKAST BASIC MET MATRAS


Bedkast_Basic_actie_1.jpg

Klik op de onderstaande meer informatie button om meer informatie, prijzen en mogelijkheden te bekijken.


In diverse slaapmaten en varianten te verkrijgen.
Uit voorraad leverbaar (zolang de voorraad strekt, anders met levertijd)Opklapkasten(klik op de foto hieronder om alle opklapkasten te bekijken)

Welkom bij de opklapkasten winkel. De opklapkasten van het Haags Beddenbedrijf zijn geschikt voor logeerdoeleinden en zelfs voor dagelijks gebruik. Wij zijn er in geslaagd om de grootste en mooiste collectie opklapkasten voor u tentoon te stellen in één van onze opklapkasten winkels in Amsterdam, Breda en Den Haag. speciaalzaak in de regio met een ruim assortiment aan opklapkasten. U kunt in ons uitgebreide assortiment allerlei soorten en maten opklapkasten vinden, denk bijvoorbeeld aan een opklapkast met een functioneel opklapbaar bureau op het front. Alle opklapkasten die bij One Room Living in de showrooms staan zijn van te voren getest op hun kwaliteit vandaar dat wij u een gegarandeerde garantie leveren van tenminste 3 jaar. Wij leveren alleen hoogwaardige topproducten en uiteraard altijd de juiste service, de meeste klanten zijn door ons al tevreden gesteld.

Gebruikersgemak van opklapkasten van Haags Beddenbedrijf

Opklapkasten zijn de meest ruimtebesparende producten en zijn niet alleen ideaal om te gebruiken voor logeerdoeleinden, maar uiteraard ook voor dagelijks gebruik. Wenst u een passend voorstel voor het maken opklapkast in uw woonkamer ook dan kunnen wij u geheel vrijblijvend en dus kosteloos van dienst zijn. Wist u dat onze opklapkasten met beddengoed en al opgemaakt kunnen worden? En ja, het kost u maar een paar seconden tijd en uw opklapkast is direct omgetoverd tot een volwaardig bed waar u zich optimaal op uw gemak zult voelen.

Heeft u vragen?
© 2021 Haagsbeddenbedrijf.