0item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Product was successfully added to your shopping cart.

Auping Spiraalbodems

Auping Spiraalbodems

Auping bedden speciaalzaak | Auping plaza Den Haag | Auping showroom | Auping Matrassen en kussens, Boxsprings en Spiraalbodems. Auping spiraalbodems.

Auping Spiraalbodems


Sinds haar oprichting in 1888 is Koninklijke Auping BV al specialist in het produceren van spiraalbodems.
De open structuur van de spiraalbodems zorgen voor een uitstekende ventilatie van uw bed.
Doordat de spiralen dwars gespannen zijn over de bodem, vormt de spiraalbodem de perfecte basis voor uw matras.
Met meer dan 10.000 drukpunten wordt het matras en uw lichaam gelijkmatig ondersteund, en het vocht optimaal geventileerd en afgevoerd.
De spiraalbodems zijn in vrijwel ieder bedmodel te plaatsen en zijn leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen.
Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen een vlakke bodem, een handverstelbare bodem of een electrisch verstelbare bodem in uw bedmodel te plaatsen.

Auping_Geschiedenis.jpg


Om goed te kunnen bepalen welke bodem het meest geschikt is voor uw situatie en/of wensen, hebben wij in onze showroom te Den Haag iedere mogelijke spiraalbodem liggen. U kunt de spiraalbodems hier testen en samen met één van onze ervaren adviseurs de meest ideale combinatie van bodem en matras samenstellen.
Omdat de Auping spiraalbodems in combinatie met de Auping pocketveringmatrassen zorgen voor een optimale ventilatie tijdens het slapen, zullen wij u altijd adviseren een Auping matras op de spiraalbodems te plaatsen.
Tevens zorgen de anti-slip clickers op de spiraalbodem ervoor dat de Auping pocketveringmatras niet kan verschuiven op een verstelbare bodem. De onderkant van de Auping matrassen zijn namelijk voorzien van een stevige vilt onderkant.

Auping_Spiraal_1.jpg  Auping_Spiraal_2.jpg


Klik hieronder op de gewenste spiraalbodem om meer informatie te bekijken over dit product, of om dit product te bestellen.

Vlak_KM Handverstelbaar_KM 1Motorig_KM

2Motorig_KM 3Motorig_KM


Heeft u Vragen?