0item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Product was successfully added to your shopping cart.

Auping Matrassen

Auping Matrassen

Auping bedden speciaalzaak | Auping plaza Den Haag | Auping showroom | Auping Matrassen en kussens, Boxsprings en Spiraalbodems. Auping pocketveringmatrassen

Auping Pocketveringmatrassen


Als specialist in slaapcomfort kunnen wij u een passend advies geven als het gaat om ondersteuning, ventilatie en comfort.
Onze adviseurs hebben jarenlang ervaring met de kwaliteit en service van Auping. In onze showroom hebben wij als Auping Select dealer een zeer grote collectie bedden, (top)matrassen en boxsprings voor u tentoongesteld staan. Ervaar nu zelf het luxe comfort en de zeer goede ondersteuning van de Auping pocketveringmatrassen, en kom proefliggen in onze showroom.

Auping_Configurator.png

In de pocketveringmatrassen van Auping wordt gebruik gemaakt van hun eigen gecreëerde DPPS Pocketveer. Deze pocketveer heeft een asymmetrische opbouw en werkt met drie fasen.
Doordat het bovenste gedeelte van de veer soepel mee veert, ligt u eerder stil na het draaien in uw slaap.

Bekijk meer

Auping_DPPS.jpgSpiraal_Auping.jpg

Wees milieuvriendelijk en maak gebruik van het Cradle2Cradle initiatief!

Wij als Auping select dealer maken gebruik van het door Auping geïntroduceerde Cradle2Cradle initiatief. Dit betekend dat Auping uw oude gebruikte matras retour neemt om deze vervolgens te recyclen. Voor een kleine bijdrage van € 15,- per 1-persoons matras en € 30,- per 2 -persoons matras, nemen wij uw oude gebruikte matras retour en zorgt Auping ervoor dat de bruikbare stoffen uit het matras gerecycled worden. Zoals getoond wordt in onderstaande afbeelding, wordt per matras ongeveer de helft hergebruikt. Dit is natuurlijk zeer goed voor het milieu, waardoor wij voorstander zijn van dit recycle programma. Wij vragen u graag een bijdrage te leveren aan een beter milieu door gebruik te maken van dit initiatief. CTC_Auping

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Heeft u Vragen?