0item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Product was successfully added to your shopping cart.

Houten onderschuifbed

Houten onderschuifbed

WINKEL IN AMSTERDAM, BREDA EN DEN HAAG Onderschuifbedden showroom | Onderschuifbed specialist | Onderschuifbedden voor dagelijks gebruik of logeerdoeleinden | HAAGS BEDDENBEDRIJF


Schuif het ene bed onder het andere

Als je niet zoveel ruimte op de slaapkamer of logeerkamer hebt, maar toch graag een extra bed wilt hebben als er bijvoorbeeld logees komen, dan kun je er ook voor kiezen om een onderschuifbed aan te schaffen bij Haags Beddenbedrijf. Een onderschuifbed is in verschillende lengte- en breedtematen te verkrijgen. Als je een eenpersoonsbed hebt en daar een onderschuifbed onder legt, kun je er makkelijk een tweepersoonsbed van maken of natuurlijk ook gewoon twee losse eenpersoonsvarianten. Onderschuifbedden worden van verschillende materialen gemaakt. Zo bestaat er bijvoorbeeld ook een houten onderschuifbed.

Hoe ziet een houten onderschuifbed eruit?

Een houten onderschuifbed kan er op verschillende manieren uitzien. Je hebt bedden waar je duidelijk bij kunt zien dat er een tweede bed onder ligt. Als je eerder een gewoon bed hebt aangeschaft en op zoek bent naar een onderschuifbed, hou er dan rekening mee dat het gewone bed wel hoog genoeg dient te zijn om er eentje onder te schuiven. Meet daarom altijd van tevoren hoe hoog het bed is en wat eronder past. Onderschuifbedden zijn vaak voorzien van wieltjes, zodat je deze makkelijk onder het andere bed vandaan kunt trekken of er weer onder kunt rollen. Ook zijn er uitschuifbedden waar een frame onder zit met pootjes die je kunt uitklappen. Omdat het originele bed hoger is dan het bed dat je eronder schuift zitten er onder de laatste pootjes, zodat je deze op dezelfde hoogte kunt afstellen en je er één geheel van kunt maken. In de regel koop je een onderschuifbed niet los, maar als één geheel.

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Heeft u Vragen?